7 redenen waarom mannen dit willen

Indien je op deze pagina terecht bent gekomen betekent dat je geïnteresseerd bent in een grotere penis. Je bent niet de enige man, er zijn honderden miljoenen mannen zoals jij die ook geïnteresseerd zijn in het krijgen van een grotere penis.

Er was een tijd die ik me zorgen maakte om de kleine afmeting van mijn penis, wanhopig was ik om mijn mannelijkheid groter te krijgen.

Nu heb ik het verlangen van een grotere penis bereikt door middel van kruiden penis verbeteringspillen en natuurlijke penis oefeningen. Iedere man heeft zijn eigen redenen waarom hij een grotere penis wil, maar hier zijn sommige redenen waarom je jouw penis zo snel mogelijk groter moet maken!

Reden 1: Je vrouw, vriendin of date heeft een keer seks gehad met een groter geschapen man.
Hoe pijnlijk dit ook klinkt, indien je een mooie vriendin hebt, dan is er 90% kans dat zij seks met een kerel met een grotere penis heeft gehad. Mooie dames hebben hoge eisen, dus voordat je jouw huidig meisje ontmoette, moet zij met iemand anders geslapen hebben.

De penis afmetingen van die mannen hebben dus gevarieerd van klein naar groot. En wij beide weten dat mannen met grote penissen veel zekerder zijn dan die met kleine. Indien je wilt dat je vriendin niet meer herinnerd wordt aan voormalige mannen wat ze gehad heeft wordt het de hoogste tijd om een grotere penis te krijgen.

Reden 2: Je bent zekerder als je naakt bent.
Ik verwacht niet dat je naakt op straat loopt, dat is niet de betekenis hiervan. Wanneer je naar plaatsen gaat als: zwembaden, fitnesscentra, stranden, douches en openbare toiletten, ben je veel zekerder van jouw mannelijkheid indien deze groot was. Veel mannen met kleine penissen vermijden deze gebieden omdat ze bang zijn voor vernedering.

Reden 3: Je zou vrouwen meer seksueel genoegen geven!
Vergeet alle domme fabeltjes die door vrouwen zijn gemaakt om ons beter te voelen als het om de afmeting gaat. Wanneer vrouwen geil zijn en zin hebben in seks is de afmeting wel degelijk van belang! Een lange en dikke penis kan dieper doordringen en kan het vaginale kanaal van een vrouw uitrekken. Dit betekent veel seksueel genoegen voor haar tijdens het stoten. Indien je echt wilt dat vrouwen je als een seks god bekijken moet je een grotere penis krijgen.

Reden 4: Je krijgt veel meer zelfvertrouwen.
Geeft een penis van 6 cm of 8 cm je een zeker gevoel? Natuurlijk niet! Zou je je wel beter voelen met ééntje van 12 cm of 15 cm, ik weet zeker van wel. Het gevoel van zelf verzekering en vertrouwen die je krijgt wanneer je weet dat je een grotere penis hebt tussen de benen.

Reden 5: Seks partijen kun je langer volhouden.
Een ding dat mannen gemeenschappelijk hebben met grotere penissen is dat zij langer kunnen doorgaan met de seks. Indien je begint met de natuurlijke penis oefeningen merk je  duidelijk een massieve stimulans in jouw seksueel uithoudingsvermogen. Natuurlijke penisoefening zijn er in drie typen: oefening waarbij de lengte toeneemt, dikte en penisversterkingsoefening.
Het eerste is voor het krijgen van meer lengte, de tweede voor het toenemen van de omtrek en de derde voor het versterken van uw erecties en de bekwaamheid om langer door te kunnen gaan zonder klaar te komen.

Reden 6: Je krijgt een gezonder lichaam.
Deze is eigenlijk niet bewezen door onderzoeken, het is slechts mijn ervaring en op mijn eigen oogpunt gebaseerd. Mannen met sterkere en grotere penissen zijn gewoonlijk gretiger en altijd klaar om seks met vrouwen te hebben. Wat betekent dat je lichaam meer actief is waardoor je meer calorieën verbrandt wat weer helpt om eventueel gewicht problemen te verhelpen. Ik weet dat dit ongelofelijk klinkt, maar denk zelf maar eens na of het waar is.

Reden 7: Vrouwen verkiezen grotere penissen!
Ben je ervan bewust dat de gemiddelde penis afmeting slechts 9 cm in lengte ? Weet je dat de houding van vrouwen duidelijk zou veranderen indien je een 12 of 15 cm penis zou hebben?

Zij zouden veel gretiger zijn om seks met je te hebben indien ze wisten van die afmeting. Vrouwen zeggen nu openlijk hun voorkeuren voor grotere penissen, zij hoeven hier niet meer om te liegen!

Conclusie, ook jij kunt een grotere penis krijgen.

larger penis

Heb je nu genoeg redenen om dit in de praktijk te brengen? Ja, klik dan hier voor meer informatie over dit product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.