Je wilt meer sperma kunnen spuiten om de vrouwen te imponeren? Dan is er niets effectiever dan natuurlijke sperma pillen of drankjes die je helpen met de hoeveelheid. Deze pillen en drankjes worden steeds populairder en ze stimuleren de prestaties van een man in bed.

Meer sperma produceren

Daarbij zullen vrouwen geil worden en het helemaal te gek vinden als er meer sperma uit je penis komt.

Alleen maar natuurlijk ingrediënten zonder bijwerkingen

Je lichaam moet bepaalde mineralen, aminozuren en eiwitten krijgen om sperma te produceren. Het vereist ook vitaminen om zorg te dragen voor de juiste productie van gezonde zaadcellen.

Sperma pillen zijn een krachtige mix van kruiden, mineralen, vitaminen en aminozuren. Die werken door het stimuleren van de productie van testosteron in het lichaam. Testosteron is het belangrijkste hormoon aangezien deze de erectie functie en de hoeveelheid sperma regelt.

Meer sperma binnen een paar weken

Pillen en drankjes zorgen er voor dat je een veel grotere hoeveelheid sperma binnen een paar weken hebt. Ze kunnen ervoor zorgen dat een sperma toename tot 500% bereikt kan worden. Dit kan echter een paar maanden duren. Niet alleen dit, deze pillen zorgen ook voor een verbeterde libido en erectie functie.

Dit omdat bepaalde kruiden in deze pillen de bloedtoevoer naar de penis stimuleren wat resulteert in hardere en stijvere erecties.

Niet alleen meer sperma maar ook langer kunnen doorgaan

Een ander groot voordeel van deze pillen is dat ze het uithoudingsvermogen beïnvloeden, je kunt dus langer door gaan. Echter, dit is een voordeel dat wordt geleverd met regelmatig gebruik in een paar maanden (ten minste 3 maanden). Dus, deze pillen kunnen zorgen voor volledige seksuele verhoging en u kunt genieten van intense en krachtige orgasmes elke keer.

Problemen met pillen?

Geen probleem! Het middel voor meer sperma tijdens het klaarkomen is ook in vloeibare vorm te krijgen.

Producten per pagina:
Sortering:

Volume sperma druppels
Sperma Verbeteraar - Cum Plus
penisvergrotingspillen

Producten per pagina:

Reactie (2)

 • peter| 15 maart 2016

  beste heer is dit product ook veilige alls je bv diabetes heb ik had vroeger een normaal sperma en erectie nu gaat het wat moeilijker hoe wel alles voor derest in orde is wat ik al aan de dokter heb gevraag is het normaal alsje al 22jaar diabetes hebt dat je wat last krijgt met dat soort zaken hij zei ook dat er wel producten te vinden zijn dus is mijn vraag is dit zo en product dat ik kan gebruiken alvast bedankt

  • admin| 17 maart 2016

   Beste Peter,

   De meer sperma pil is een 100% natuurlijk ongevaarlijk, veilig product met de volgende ingrediënten :
   Ingrediënten per 2 tabletten: Maca (100 mg), Guarana Extract (100 mg), Kola Nut Extract (100 mg), Muira Puama (100 mg), L-Taurine (50 mg), Zinc Monomethione (83,4 mg, 100% ADH), Ginkgo Biloba(40 mg), L-arginine (20 mg), Vitamine B3 (18 mg, 100% ADH), E572, E460, E341, E551, E464, E171, E570, E132.

   Raadpleeg uw arts als u twijfelt over de ingrediënten.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  This blog is kept spam free by WP-SpamFree.