Vroegtijdige zaadlozing is bij veel mannen een probleem, maar geen nood. De vertraging gel, spray of pil is een natuurlijke manier voor het probleem van te snel klaarkomen. Het is alweer een tijdje geleden dat je seks hebt gehad en eindelijk is het dan weer eens een keer zover.

Te snel klaarkomen is verleden tijd

Je bent net een paar minuten bezig en voelt dat je al moet klaarkomen. Je probeert aan iets anders te denken wat niet met seks te maken heeft maar dat lukt natuurlijk ook niet altijd. Je bent gewoon veel te geil en voordat je er erg in hebt is het alweer gebeurd.  Je partner is teleurgesteld en waarschijnlijk zelf niet klaargekomen.

Voorkom een teleurstelling

Geen chemische rotzooi, alles op natuurlijke basis. Deze gel, spray en pillen zijn gemaakt van natuurlijke kruiden gebaseerd op het systeem van ayurveda. Enkele van de ingrediënten gebruikt in vertraging pillen zijn ashwaganda, tribulus, passiebloem en zink.

Kijkend naar de lijst van kruiden in de formulering springen er twee belangrijke ingrediënten uit. Ashwaganda en tribulus zijn twee kruiden die effectief zijn in het behandelen van seksuele problemen. De andere ingrediënten zijn ook zeer krachtig en het lijkt alsof de fabrikanten zich niet alleen gericht hebben op de behandeling van zaadlozing vertraging maar de persoon als geheel.

Vroegtijdige zaadlozing voorkomen

Mannen die lijden aan te snel klaarkomen zullen met de delay gel zeker succes hebben. Breng een kwartier voor de seks een vingertop delay gel aan en masseer deze goed in. Hierdoor krijg je meer controle en zul je niet meer zo snel klaarkomen.

De gel aanbrengen en de verkoelende werking gaat de rest doen. Het tweede middel (spray) is makkelijk in gebruik door simpel weg de gevoelige plekken van de penis te verdoven zodat je langer kunt doorgaan. Dan is er nog een derde mogelijk door middel van een kuur. Neem iedere dag een capsule gedurende een maand lang en binnen 2 weken zullen de eerste verbeteringen optreden. Jouw seksleven zal nooit meer het zelfde zijn.

Gel middel

vroegtijdige zaadlozing voorkomen met gel

Spray middel

Minder snel klaar komen met een spray middel

Capsules

Kom nooit meer te snel klaar

 

Meer middelen

Producten per pagina:
Sortering:

PharmQuests Stay Hard Delay Spray
Bull power orgasme vertragings gel (30 ml)
Get Hard Erection spray 50 ml
Pjur Superhero Performance Spray
Black stone spray
Aid Be Enduring Penis Delay Cream
Wild Stud orgasme vertragende spray (22ml)
Explicit Blue delay gel
Aid Be Steady Penis Delay Spray
JO - Prolonger vertragende gel
Delay Forte
CoolMann Delay Gel
Cobeco Cooling Delay spray
Big Boy Golden Delay Gel
Explicit Blue erection creme + delay gel
Explicit Blue pillen + delay gel
Swiss Navy Infuse stimulerende gel unisex
Explicit Blue pillen + erection cream + delay gel
Delaycaps
Stay Hard pakket

Producten per pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.