De penis pomp is een goede optie voor mannen die een grotere penis willen. De technologie is makkelijk en niet ingewikkeld. Het maakt gebruik van de kracht van het vacuüm te zuigen bloed in de penis.

Een penis pomp uitbreiding bestaat uit een lege buis, een handvat en een rubber ring geplaatst rond de basis. Als de penis in de buis is gebracht wordt deze groter door het maken van een vacuüm.

Meer zelf vertrouwen

Je hoeft je niet te schamen voor wat je in de broek hebt  en maak je maar helemaal geen zorgen over de prestaties in bed. De vrouwen zullen echt wel genieten als ze jouw pik zien. Andere voordelen van het gebruik is dat je meer zelf vertrouwen hebt.

Blijvend resultaat met een penis pomp

Ten opzichte van andere erectie pillen, creme en dergelijk is het resultaat is ook blijvend. Vergroot je penis met 5 tot 7 centimeter en de seks zal nooit meer hetzelfde zijn.

penis pomp resultaat

De eerste foto is voor het gebruik van de penis pomp, de tweede foto na 7 weken en de derde foto is het resultaat na 3 maanden. Het is verstandig geleidelijk te pompen, probeer niets te forceren. Zorg ervoor dat de druk op je penis comfortabel is.

Andere manieren

Liever geen pomp? Er zijn meer penis uitbreiding producten op de markt zoals pillen en creme die u kunnen helpen een paar centimeter in omtrek en lengte bij de penis te krijgen.

Geen reden om sceptisch te zijn of dat ze gevaarlijk zijn

Veel mannen zijn nogal sceptisch over het gebruik van een penis pomp maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Lees eerst aandachtig de handleiding als je voor dit soort apparaat gekozen hebt. Eerst moet u de buis en ring smeren zodat het makkelijk zit. Plaats de penis in de buis en begin met pompen. Je voelt een lichte druk op de penis wat betekent dat er lucht uit de buis wordt gezogen.

Producten per pagina:
Sortering:

Goedkope Penispomp voor mannen
Penispomp Met Knijpbal - Transparant
Penispomp Met Knijpbal - Zwart
Penispomp Met Grippomp - Transparant
Penispomp Met Grippomp - Zwart
Eikel Trainer Penispomp
Goedkope Penispomp Magnum Air
Goedkope Penispomp Smile
Grote Penispomp
Luxe penispomp
Goedkope Elektrische Penispomp
Automatische penispomp
Goedkope Penispomp Bathmate Hydromax X30
Automatische Digitale Penispomp
Penispomp The Premium met Cockring - Middel
Deluxe penispomp met sleeve
Heavy Duty Penispomp
Krachtige Doorzichtige Penispomp
Bathmate Penispomp Hydromax X40 Rood
Bathmate Penispomp Hydromax X40 doorzichtig

Producten per pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.