Piemel vergroting manieren

Weet jij of jouw piemel klein of groot is? Wat je huidige grootte ook is, je kunt de lengte en de dikte vergroten door middel van 2 eenvoudige oefeningen.

Omdat mannen zeer enthousiast zijn als het gaat om vergroting middelen is de markt aardig verzadigd met verschillende producten waaronder gel en pillen.

Piemel vergroting manieren

Wat zijn de voordelen van een grote piemel?

 • Een grote lul is een symbool van jouw prestatie.
 • Het geeft je (meer) vertrouwen.
 • Het verhoogt je ego.
 • Je seksleven wordt weer leuk en spannend.

Er zijn gewoon te veel middelen waardoor de keuze alleen maar moeilijker wordt. Daarom onderstaand twee beschikbare technieken die handig, makkelijk en gratis zijn. Voor nog meer resultaat kun je deze oefeningen combineren met een kuur. Een eerste stap die moet worden gedaan is om je piemel een beetje stijf te maken waardoor hij ook meteen opgewarmd is.

Rekken
De eerste beweging in deze penis uitbreiding oefening is de as vasthouden van uw penis met twee vingers – de duim en de wijsvinger. Pak de kop (matig) en trek hem in een willekeurige richting. Doe dit voor ongeveer 10 tot 15 keer. Na elke strekoefening doe je de massage oefening.

Massage oefening

Zie je jouw vrouw of vriendin ook al zo kijken?

Voor een goede werking kun je het beste een beetje glijmiddel of gel gebruiken. Houdt de piemel met je rechterhand onderaan vast en beweeg dan je hand naar boven met een lichte handgreep en dit langs de hele lengte. Als je rechter hand boven is pak je met je linkerhand weer de onderkant vast en doe je hetzelfde. Doe deze handeling 10 tot 15 keer per dag.

Belangrijk! Ten slotte wikkel iedere dag na deze oefeningen je penis in met een lauw warme doek om deze weer te laten ontspannen.
Doe dagelijks deze oefeningen voor een periode van 6 maanden en je zult zeker zien dat het effect heeft. Heb dus geduld!

Om het hele seks leven ook weer spannend en geil te krijgen kun je ook nog gebruik maken van lust middelen zoals Spaanse Vlieg.

Wanneer je deze twee oefeningen beheert, kun verder gaan met andere oefeningen en middelen.

Reactie (1)

 • Henrie| 2 maart 2014

  Ik heb een penis in stijve stand van 18cm,dikte 7cm en zou graag wat groter willen,mijn vrouw is dik tevreden maar ik niet…dus ik begin met die oefeningen

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  This blog is kept spam free by WP-SpamFree.