Vroegtijdige zaadlozing is bij veel mannen een probleem, maar geen nood. De vertraging gel, spray of pil is een natuurlijke manier voor het probleem van te snel klaarkomen. Het is alweer een tijdje geleden dat je seks hebt gehad en eindelijk is het dan weer eens een keer zover.

Probeer aan iets anders te denken

Vroegtijdige zaadlozing problemen oplossen

Je bent net een paar minuten bezig en voelt dat je al moet klaarkomen. Je probeert aan iets anders te denken wat niet met seks te maken heeft maar dat lukt natuurlijk ook niet altijd. Je bent gewoon veel te geil en voordat je er erg in hebt is het alweer gebeurd.  Je partner is teleurgesteld en waarschijnlijk zelf niet klaargekomen.

Voorkom een teleurstelling

Geen chemische rotzooi, alles op natuurlijke basis. Deze gel, spray en pillen zijn gemaakt van natuurlijke kruiden gebaseerd op het systeem van ayurveda. Enkele van de ingrediënten gebruikt in vertraging pillen zijn ashwaganda, tribulus, passiebloem en zink.

Kijkend naar de lijst van kruiden in de formulering springen er twee belangrijke ingrediënten uit. Ashwaganda en tribulus zijn twee kruiden die effectief zijn in het behandelen van seksuele problemen. De andere ingrediënten zijn ook zeer krachtig en het lijkt alsof de fabrikanten zich niet alleen gericht hebben op de behandeling van zaadlozing vertraging maar de persoon als geheel.

Vroegtijdige zaadlozing voorkomen

Mannen die lijden aan te snel klaarkomen zullen met de delay gel zeker succes hebben. Breng een kwartier voor de seks een vingertop delay gel aan en masseer deze goed in. Hierdoor krijg je meer controle en zul je niet meer zo snel klaarkomen.

Gel middel

vroegtijdige zaadlozing voorkomen met gel

Spray middel

Deze is makkelijk in gebruik door simpel weg de gevoelige plekken van de penis te verdoven zodat je langer kunt doorgaan.

Minder snel klaar komen met een spray middel

Capsules

Dan is er nog een derde mogelijk door middel van een kuur. Neem iedere dag een capsule gedurende een maand lang en binnen 2 weken zullen de eerste verbeteringen optreden. Jouw seksleven zal nooit meer het zelfde zijn.

Kom nooit meer te snel klaar

Meer middelen

Producten per pagina:
Sortering:

Stay Hard Delayspray
Boners Orgasmevertragende Spray
Numb Nutz Delay Penis Crème
Stiff Delay Crème
Long Time Orgasmevertragende Spray
Long Time Orgasmevertragende Crème
Marathon spray mannen 50 ml
Big Boy Golden Delay Gel
CoolMann Delay Gel
Boners Orgasmevertragende Crème
Penis power spray 50 ml
Cobeco Delay Spray 15ml
Pjur Superhero Performance Spray
Wild Stud Delay Spray
Verdovende spray 50 ml
Verdovende penis crème 30 ml
Licht verdovende penis crème 50 ml
Prorino Long Power Delay Spray
Pjur superhero delay serum
Prorino Long Power Delay Cream

Producten per pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.